Skip to content
Facebook
Instagram
Contact
RSS
White Tablecloth
Home
Menu
ŚNIADANIA
PRZYSTAWKI
ZUPY
DANIA GŁÓWNE
WEGETARIAŃSKIE
WEGAŃSKIE
DESERY
Recenzje
POMELO FOOD
GAR JAKUBIAKA WARSZAWA
WILD BEEF WARSZAWA
JACOBSEN GDAŃSK
FALAFEL BEJRUT WARSZAWA
sobota, 15 października 2016
Łatwe i szybkie kotlety z tuńczyka / Easy and simple tuna fish cutlets
›
Łatwe i szybkie kotlety z tuńczyka / Easy and simple tuna fish cutlets Składniki: - 2 puszki tunczyka w sosie własnym - 2 dy...
2 komentarze
poniedziałek, 26 września 2016
Wegańskie bolognese z komosą ryżową.
›
Wegańskie bolognese z komosą ryżową. Danie zostało zainspirowane przepisem na mielone tofu ze strony Ervegan. Mięso mielone: - ...
niedziela, 25 września 2016
Tagliatelle z masłem szałwiowym i cukinia
›
Tagliatelle z masłem szałwiowym i cukinia Składniki (2-3 osoby): - 250 g makaronu tagliatelle - 1 bardzo mała cukinia - 10 ...
2 komentarze
poniedziałek, 19 września 2016
Risotto z dynia i suszonymi pomidorami.
›
Risotto z dynią i suszonymi pomidorami. Składniki: - 3/4 szklanki ryżu do risotto - 700-800 ml bulionu warzywnego - 1/2 dyni...
3 komentarze
wtorek, 13 września 2016
Wegańskie kotleciki z kaszy jaglanej i bakłażana z sosem słodko-kwaśnym.
›
Wegańskie kotleciki z kaszy jaglanej i bakłażana z sosem słodko-kwaśnym. Składniki: - 3/4 szklanki kaszy jaglanej - 1 średni ...
piątek, 15 lipca 2016
Pomelo Food Company czyli dieta pudełkowa.
›
Pomelo Food Company czyli dieta pudełkowa. W ostatnim czasie miałam przyjemność testowania cateringu wegetariańskiego (dieta pescow...
2 komentarze
poniedziałek, 23 maja 2016
Pulpety z wędzonego tofu i szpinaku, podane na tagliatelle z cukinii.
›
Pulpety z wędzonego tofu i szpinaku, podane na tagliatelle z cukinii. Składniki: - 1 szklanka kaszy jaglanej - 180 g tofu wędzon...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Search for: